Anke Bosch communicatie & organisatie is geboren

Een duik in het diepe, maar een droom die ik als klein meisje al had kwam eindelijk uit: de start van mijn eigen bedrijf.

Een eigen kantoor om de eerste klanten te verwelkomen

De Ambelt, FF NODIG, NMEDIA ict oplossingen, Stichting Thomas a Kempis, Zeepsop schoonmaakservice en al snel volgden er meer klanten. De opdrachten varieerden van teksten schrijven tot positioneringsvraagstukken.

Van 'eenpitter' naar een fullservice communicatiebureau

De opdrachten werden steeds groter van omvang en al vrij snel betrok ik vaste partners bij het uitvoeren van de opdrachten voor steeds meer klanten, zoals bijvoorbeeld een wervingscampagne voor het Windesheim Honours College.

Blijven dromen, durven en doen

Nieuwe concepten en idee├źn (van mezelf of een ander) pak ik graag met beide handen aan. Mijn portfolio werd groter en zaadjes voor nieuwe dromen werden gepland.

Nieuwe ambities

De start van 2017 is goed: de eerste medewerkster in dienst, een nieuwe huisstijl en een fijne website. En we lanceerden JAAB. We bruizen van de energie voor nieuwe plannen. Waarom? Om nog meer dromen uit te laten komen. Van onszelf, maar ook die van jou!

Een nieuwe naam: LABL

De afgelopen 5 jaar is Anke Bosch communicatie & organisatie uit haar jasje gegroeid. De naam past niet meer bij wie ik ben en dat heeft geleid tot een ware identiteitscrisis. Gelukkig duurde die maar kort en werd Anke Bosch c&o omgedoopt tot LABL! Hier lees je waarom (en hoe) de naamswijziging is aangepakt.