JAAB

Je eigen communicatieprofessional vanaf 50,- per maand

Wil je meer klanten, een grotere naamsbekendheid en tevreden medewerkers? Professionele marketing en communicatie moet betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom hebben we JAAB (JAar ABonnement)! JAAB bekijkt samen met jou je doelen op de lange termijn en schrijft een ijzersterk jaarplan om deze ook te realiseren. Uiteraard met een goede taakverdeling waarin je zelf ook een aandeel hebt. 

 

Gratis sparringsessie met JAAB (inclusief advies)

Tijdens een gratis sparringsessie, neemt JAAB jouw middelen onder de loep en kijken we samen naar jouw toekomst. Na afloop volgt er een advies over de inrichting van de communicatie voor jouw bedrijf. Als dit helemaal snor zit, dan is dat natuurlijk fijn te weten. Mocht er wel wat te verbeteren zijn? Dan kun je zelf besluiten of JAAB, eventueel samen met andere vakidioten met passie (een deel van) die werkzaamheden voor je uitvoert of niet. Je bent tot niks verplicht. 

Ja, ik wil een gratis sparringsessie en advies 

 
Communicatieprofessional opgelet!

Ben jij de enige communicatiemedewerker binnen een bedrijf? En heb je vreselijk de behoefte eens op niveau te sparren? Maar is er geen budget voor een extra medewerker? Dan is JAAB misschien jouw nieuwe collega! Met JAAB kan je sparren en klankborden en waar nodig neemt ie werk uit handen. Uiteraard kun je gewoon blijven werken met je eigen netwerk van experts. Wil je beoordelen of het wat voor je is? Probeer het dan eens uit. Helemaal gratis!

 

Ja, ik wil een gratis sparringsessie