Workshop: over de digitale wereld (65+)

Uw (klein)kinderen hebben het over Snapchat, het Digibord op school en vragen u of u die app ‘ff’ kunt downloaden. U heeft maar vaag een idee waar ze het over hebben. U bent nog steeds aan stoeien de telefoon fatsoenlijk op te nemen met die onhandige vingers over die lichtgevoelige toetsen.


Misschien is het niet zo erg, maar met u zijn er vele 65-plussers die moeite hebben met de snelheid waarmee de technologische ontwikkelingen gaan. Zeker onder hoger opgeleide mensen is dit het geval. Wat wil je ook als je tijdens je werk altijd een secretaresse hebt gehad die de dingen voor je regelde en je het nu ineens zelf uit moet zoeken…

 

Maar gelukkig is er KRAAK.

Een 65+ workshop die uw hersenen op een leuke, laagdrempelige manier laten kraken en waar u meer leert over de technologie van vandaag de dag. Over hoe dat nu zit met 4G en WiFi, wat is (a)sociale media is en hoe het werkt, waarom Google zoveel over je weet. Na de workshop kunt u heel eenvoudig uitleggen wat een app is en wat downloaden, streamen en een podcast eigenlijk betekenen. En.. Heel waarschijnlijk snapt u uw telefoon een stuk beter.


Na de workshop komen de noten op tafel en kletsen we gezellig na onder het genot van een drankje. Precies zoals het hoort als u 65+ bent!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de kosten en de mogelijkheden? Neem contact op.